Elevationsseng til enhver type

​Vi tilbyder også vores hjælp, når det kommer til køb af din nye elevationsseng. Hos Møbel Bo Tikken ApS i Brønderslev tilbyder vi mærkerne:

-​Joga design

-​Hilding Anders

Vi tilbyder disse grundet den gode kvalitet og de gode erfaringer, vi har gjort os, når vi får tilbagemeldinger fra vores kunder. I vores fysiske butik i Brønderslev har vi en stor udstilling af senge, som vores kunder kan komme og afprøve, inden man køber sin nye elevationsseng. Vi tilbyder vores råd og vejledning, så du vælger den rigtige elevationsseng første gang. 

Forskel på elevationsseng

​Der er selvfølgelig forskel på, hvilken elevationsseng du vælger. Derfor findes der også forskellige typer af senge og madrasser, så du kan finde den elevationsseng, som passer bedst til dig. Som kunde kan du få forskellige fjedretyper, som man vælger alt efter, hvor meget vægt, som lægges på sengen. Det betyder også, at man let kan finde en elevationsseng til alle typer, som passer perfekt til den enkelte person.

​Vi har ca. 14 dages levering på vores elevationssenge, og vi leverer lige til dit hjem, og sætter gerne sengen på plads, og installerer den for dig.

​Kontakt os allerede i dag

​Vores kunder skal have det bedste. Derfor har vi også en fysisk butik i Brønderslev, hvor du kan komme og prøve de forskellige udstillingsmodeller, inden du køber din nye elevationsseng. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 96 66 18 og høre mere om, hvordan vi hjælper dig bedst muligt ved køb af en elevationsseng.

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt