Chaiselong til din nye sofa

Skal du have ny sofa, og ønsker du at få mest muligt ud af den, så er en chaiselong en god mulighed. Sofamodellen, hvor chaiselongen er indbygget, er blevet et stort hit, og denne model af en sofa står efterhånden i de fleste danske hjem. Den er behagelig, og det er dejligt, at kunne slå benene op, uden at tage sidepladser fra andre i sofaen. Nogle af de sofadesignere, som vi i Møbel Bo Tikken i Brønderslev fører, er Top line og Hjort Knudsen. De laver begge sofaer med chaiselong, og det er både i stof og læder.​

Levering af sofa med chaiselong

​Det kan være en stor opgave, at få fragtet en sofa med chaiselong hjem fra forhandleren. Når du køber din sofa med chaiselong hos os, så hjælper vi med naturligvis også med leveringen. Vi leverer ikke blot til døren, men stiller helst din sofa i stuen netop der, hvor du ønsker den stående.

Det er lige meget, om du bor i hus eller lejlighed – vi hjælper altid med den rigtige levering, og selvfølgelig altid med vores egne fragtmænd, som vi stoler 100 % på. ​Sådan får vores kunder den bedste service, når de skal købe ny sofa med chaiselong.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du ønsker at benytte os, når du skal investere i ny chaiselong til din sofa, kan du altid ringe til os på telefon 20 96 66 18. Du er også velkommen i vores fysiske butik i Brønderslev, hvor vi har mange udstillingsmodeller stående, så du kan se og føle din nye chaiselong.

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt